Mijn droom

Durf te veranderen. Dat is mijn motto. Als bedrijf moet je continu blijven innoveren en variëren om in de huidige economie overeind te blijven. Ook ik ben me daar constant van bewust. In de praktijk zie ik dat de meeste tools om bedrijven te ondersteunen nu juist verouderd zijn.

durf te veranderen


Ik wil je meenemen in een reis van ontwikkelingen. Niet alleen met de juiste tools. Traditionele denkwijzen gooien we samen overboord. Anders denken, anders werken: creatief en efficiënt. De mensen op de werkvloer zetten zelf de stappen, zodat zij meteen resultaat zien. Vertrouwen krijgen in het resultaat, in hun eigen creativiteit en kwaliteit. Ik ondersteun hen daarin. Blijf creatief, blijf dromen en blijf erin geloven. Maar ga dan ook over tot actie, blijf stappen zetten. Zo zal het innovatieproces een snelle groei doormaken. De sleutel tot succes ligt dan ook bij de mensen zelf. Gezamenlijk wil ik onze dromen verwezenlijken.

Mijn achtergrond

Mijn vakkennis heb ik ruim opgebouwd als werkbouwkundig ingenieur in de offshore en product development. 

Een werktuigbouwkundige achtergrond


Kortom, ik spreek de taal van de productiebedrijven. Hiermee kan ik adequaat een brug slaan tussen de bedrijfsmatige taken en operationele productieprocessen. Dit heb ik de afgelopen 20 jaar toegepast bij  erp-implementaties. Zowel nationaal als internationaal heb ik als ICT business consultant en operational manager gewerkt voor en bij bedrijven in de productiesector. Hierdoor kan ik de strategie en doelen van een bedrijf creatief vertalen naar operationele doelstellingen en deze ook implementeren.

Wat doe ik precies

Waar het allemaal om begonnen is. Daar wil ik je bedrijf naar terugbrengen. Ik begeleid ondernemers en aandeelhouders. Vertaal jullie doelstellingen en dromen naar een uitvoerbaar plan. Ik ben een sparringpartner. Ik denk met je mee en bied je een eye-opener. Mijn ambitie: hoe overtreffen we de verwachtingen?

de puzzelstukjes in elkaar laten passen

​We maken vooral een vertaalslag van product-marktcombinaties naar een efficiënt en eenvoudig proces. Ik reik daarin diverse tools en hulpmiddelen aan. Met als sleutel dat jullie het zelf toepassen in de dagelijkse praktijk. Het zelf doen stelt vertrouwen. Geloof in eigen kunnen. De gestelde doelen adopteren de werknemers dan ook zelf. Mijn aanpak is er een waarin creativiteit en innovatie de basis vormen, doorspekt met een gezonde dosis humor, kennis en 100% inzet. Ik werk pragmatisch. Niet teveel theorie, maar doen; stappen vooruit zetten.

Samen naar de toekomst

Graag ga ik mensen met verschillende expertises en ruime ervaring bundelen. Ik wil persoonlijke sturing geven. Voor elk probleem binnen jouw bedrijf een oplossing bieden met het concept EasyStep2Lean.

resultaat en creativiteit


EasyStep2lean is een verzameling tools, methodes die er voor moeten zorgen dat de visie en strategie van jouw bedrijf weer daadwerkelijk uitgevoerd worden.
Tenslotte blijkt maar al te vaak: "Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het beste aan veranderingen kan aanpassen." (Charles DarwinEngels medicus en bioloog 1809-1882​)